Ще познаете ли коя е най-влюбчивата зодия 12.08 | 10:50

Кой какъв е, когато дойде Купидон

От iNews.bg

Почитателите на астрологията едва ли ще спорят, че и любовта, както всичко останало, до голяма степен се определя от зодиакалния знак. Факт е, че в различните представители на една зодия в повечето случаи ще намерите доста сходни неща. Затова решихме да проверим кой как е в любовта и лесно ли се влюбва.

Разбира се, започваме с Овните. Определящото за тях е, че са спонтанни във всичко и това важи и за чувствата. Ето защо без притеснение можем да кажем, че са доста влюбчиви, но това не означава, че не биха се разколебали с времето. Те често подлагат партньорите си на изпитание, за да са сигурни, че са направили правилния избор. Освен това се нуждаят от постоянна страст.

Телците се отличават с това, че обичат силно и отдадено. Ако срещнат подходящ човек, не се колебаят да прекарат живота си с него. Но разбира се, нека не подценяваме хармоничните любовни отношения. Ако получават това, което искат, не биха изневерили, но дори и да го сторят, не биха признали.

Близнаците обичат да флиртуват и често го правят с цел да предизвикат ревността на половинката си. Не бързайте обаче да ги определяте като неверни в любовта.

Раците са изключително отдадени в любовта, но не обичат да се чувстват несигурни, затова е важно да изградите доверието им. Те изискват прекалено много от партньора си, за да не се съмняват в неговата вярност, а това понякога отблъсква отсрещната страна.

Лъвовете са доста трудни в любовта. Първоначално крият чувствата си, докато не се разкрият откровено и без притеснения. Връзките им не траят дълго, ако се поддават на прекалената си емоционалност и неконтролируемия си нрав.

Девите, както знаем, са практични и упорити, не обичат да губят време в излишни свалки и опознавания. Искат бързо да преценят човека до себе си, но същевременно с това не се отпускат лесно и дори са прекалено сдържани в началото.

Везните възлагат много на човека до себе си и обичат дълго, докато не се появи някаква сериозна причина за раздяла, като изневяра, например. Ако ги обгрижвате и обичате всеотдайно, ще получите същото отношение.

Скорпионите са най-верни, а освен това са и много привлекателни, харизматични, затова привличат много внимание, поради което събуждат ревността на партньора си. Ако не успеете да свикнете с това, бихте изгубили тези чаровници.

Стрелците са несигурни и много свободолюбиви, затова е трудно да задържиш интереса им. Често се колебаят и сменят мнението си, заради което не могат да се ангажират с други хора.

Козирозите са безспорно верни и ако обичат един човек, не биха предали доверието му. Те са традиционалисти и не биха простили изневяра по никакъв повод, тъй като самите те не биха допуснали тази грешки. Вярват в брака и семейството, като дълго и старателно изграждат отношенията си, за да достигнат до така желаното равновесие.

Водолеите са непостоянни и непоследователни, обичат да експериментират и търсят непрекъснато разнообразие, затова е трудно да задържиш вниманието им, освен ако не се отличаваш с нещо специфично. Лесно се влюбват, но и много лесно се втурват в търсене на нещо по-добро. Обичат умствените и екстремните предизвикателства, както и забавленията. Не биха се затворили у дома за дълго.

Рибите са посветени на любовта, затова винаги дават всичко от себе си и често имат малко, но дългогодишни връзки. Романтични и сърцати, те търсят подкрепа и уважение. Биха простили и пренебрегнали много от недостатъците на партньора си.

Водещи

Най-четени