Щур олимпийски купон "made in USA" 31.07 | 11:19

Олимпиадата не пречи на американския отбор по плуване да се разкърши на "Call me Maybe"

От iNews.bg

Олимпиадата в Лондон е в разгара си. Всички спортисти са в Олимпийското село, в трепетно очакване на състезанията, които им предстоят. Напрежението расте.

Но не всичко е тежка работа и усилени тренировки. Доказва го отбора по плуване на САЩ.

В закачливо и доста оригинално хумористично клипче, плувците на Америка се забавляват, докато текат тренировките им. Под съпровода на "Call me Maybe" на Carly Rae Jepsen най-добрите плувци на планетата като Майкъл Фелпс, Райън Лохте и Миси Франклин танцуват, пеят и... се забавляват.

Невероятният синхрон, който са постигнали със забавната песен, клипа, подводните сцени, които щуро и непосредствено се появяват, носят усещането за добре свършена работа и забавление.

Видеото, запланувано като неангажиращо и разтоварващо за американския отбор в навечерието на Олимпийските игри, представлява в друга светлина плувците. Те танцуват по пътеката на самолета, размахват ръце из автобуса, изпълняват странни фигури под водата, пързалят се по водна пързалка, въобще – щури идеи, импровизации и много, много веселба.

Лохте, новият любимец на феновете, който е решил да обере всички медали на Фелпс и вече извоюва 2 медала на Олимпиадата, пък раздава целувки.

Миси Франклин, която вече спечели златен медал на Олимпиадата, споделя в своя профил в Twitter, че "това е един от най-добрите отбори, с които съм имала възможността да се състезавам! Ние се забавляваме толкова много!"

Проектът пък се оказва идея на плувките Алиса Андерсон, Кейтлин Херси и Кейтлин Леверенц.

И разбира се - основната идея на видеото, наречено "Call Me Maybe", е да покаже, че плувците са смешни.

Водещи

Най-четени