Маги Халваджиян и Слави Трифонов отново във ВОЙНА 02.02 | 19:59

Кастингът на "Големите надежди" събра над 600 деца в Пловдив

От Лазар Тодоров

В Пловдив се проведе кастинг на "Големите надежди" на продуцента Магърдич Халваджиян, предаде в. "Марица".

Екипът на Халваджиян претърсва България, за да открие и покаже на милионите зрители уникалните заложби на българските деца и да им помогне да разгърнат таланта си на голяма сцена. 

В градът под тепетата се събраха над 600 деца и това може да не се е понравило на Слави Трифонов, след като и в неговото предаване се изявяват млади таланти.

Големите надежди на града под тепетата са на възраст между 4 и 14 години, ще трябва да се представят с две изпълнения – едно на български и едно на чуждестранен език.

Избраните песни трябва да бъдат известни родни и световни поп и рок хитове, а задължително условие за всички таланти е да бъдат придружени от свой родител или настойник.

Прослушването на талантите се провежда в две зали, а повечето малчугани е трябвало да влизат със специален документ, че семейството е съгласно с участието им.

В едната стая кандидатите са били прослушвани от Красимир Гюлмезов и Влади Априлов, а в другата - Васил Иванов-Декстър и Ирена Дешева, предава още вестникът.

Говори се обаче, че Слави ще удължи срока на детското си шоу, за да не могат участниците от него да се включат в проекта на Маги Халваджиян. 

Водещи

Най-четени