Мъжко бельо – какво трябва да знаете 09.03 | 15:26

От iNews.bg

Коя част от облеклото според вас е най-важна? За нас това определено е бельото. Защо? То е в контакт с интимните части, така че е важно да пасва добре, да не стяга и да е удобно. Веднага след бельото, идва ред на пижамата. Какви материали са най-подходящи за пижами и мъжко бельо? А кой вид мъжко бельо е най-популярно и най-удобно? Вижте в следващите редове.

Материята на бельото и пижамите е от ключово значение

Материалът има своето неоспоримо значение при всяка дреха. Той придава на дрехите основните им характеристики. Тъй като мъжките пижами трябва да са удобни и да осигуряват достатъчно свобода на тялото, памукът е най-популярният материал, особено за традиционните пижами, които се състоят от тениска и панталон. Въпреки това, ако мъжът предпочита да спи с къси панталонки, комбинацията от памук и вискоза също е подходяща. А какво да кажем за бельото? Видът на бельото е от решаващо значение и изборът на материал е съобразен с него. За по-голяма яснота ще се спрем на всеки вид мъжко бельо поотделно и ще споменем най-големите му предимства.

Най-популярният тип мъжко бельо

Ще започнем с най-носения тип бельо сред мъжете: мъжките боксерки. Защо мъжете ги харесват толкова много? Боксерките са изработени от еластичен материал и имат крачоли, които прилепват към бедрата, така че мъжете могат да ги носят дори под тесни панталони. За чувствителните хора, които предпочитат комфорта и не обичат излишните шевове, на пазара се предлагат и безшевни варианти. Що се отнася до материала, памукът и бамбукът са най-предпочитани за боксерките, тъй като тези материи са дишащи и предотвратяват образуването и разпространяването на бактерии.

Най-свободното мъжко бельо

Това несъмнено са шортите. Мъжете, които носят само шорти, са лекомислени, не обичат да се обвързват с нищо и първият им приоритет определено е удобството. Мъжките шорти не ограничават по никакъв начин движенията на притежателите си, а най-удобните шорти са тези, изработени от био памук, памук и сатен. Освен това те са чудесни и за спане. И не само за мъжете, но и за жените. Производителите са наясно с този факт, затова на пазара вече се предлагат и варианти за дамите.

Шортите са тип бельо, който е най-подходящ за домашно носене, тъй като ако ги сложите под дрехите, то те ще се набират неудобно и ще си личат под облеклото.


2350701

По-нетрадиционно мъжко бельо

Нов елемент, който наскоро започна да се появява в мъжкия гардероб, са мъжките джокстрапи, наричани за по-кратко джокси. Това е бельо, което на пръв поглед прилича на класически мъжки слипове, но задната част на слиповете е съставена само от две ластични ленти. Основната им роля е да покриват интимните части и да поддържат мъжките задни части свободни. Джентълмените, които носят джокси, казват, че те са идеални както за ежедневено носене, така и за спорт.

А какво ще кажем за класиката в жанра?

Разбира се, не можем да пропуснем да споменем класиката в мъжкото бельо, а именно слиповете. Това е бельо, което се цени от мъжете, които работят върху фигурата си, защото именно слиповете подчертават добре развитите им крака. Освен това модерната кройка на слиповете подчертава задните части на мъжете и доставя стабилна опора на интимната зона.

Всеки тип мъжко бельо има своите предимства и е подходящо за различни поводи и активности. Ако не сте от мъжете, който държат да носят само един вид бельо, то ние ви съветваме да вземете пример от дамите и да имате в гардероба си бельо за всеки повод.

 

 

 

Водещи

Най-четени