Доживяхме: Небинарна вещица ще участва на Евровизия! 10.04 | 13:40

Участничката практикува магьосничество, пуска си кръв за ритуали и се хвали, че е хомосексуална

От iNews

Тазгодишната Евровизия може да се окаже сцена на най-страшното изпълнение в историята на конкурса, след като истинска вещица ще излезе на сцената.

Ирландската изпълнителка Bambie Thug се занимава с магьосничеството от години. Певицата каза пред Daily Star: "Моето наследство е езическо и практикувам магьосничество. Аз съм готик кучка. Аз съм вещицата на Евровизия. Прекарвам много време с енергията си и мислейки за енергията, която отделям. Уверявам се, че няма нищо лошо, така че нищо лошо да не се върне при мен. И живея много съзнателно и много присъстващо, доколкото мога".

31-годишната Bambie Thug ще представи родината си с песента Doomsday Blue на конкурса следващия месец в опит да осигури първата победа на Ирландия от 1996 г. насам.

Бамби Рей Робинсън е родена като жена през 1991 г. Робинсън се идентифицира като небинарна и затова държи хората да се обръща към нея с местоимението те. Изпълнителката никога не пропуска да напомни в интервюта, че е част от ЛГБТ+ общността. Робинсън практикува неоезическо магьосничество, особено магия със сигили. Тя също така е заявявала, че прави кръвна магия по време на цикъла си, отбелязва "Телеграф".

Водещи

Най-четени