Мъж отговори на обаждане с нагорещена ютия 13.12 | 15:51

Томас Пазковки решил да помогне на жена си с домакинската работа

От Ивайло Коралски

Поляк, решил да помогне на своята половинка с домакинската работа, като изглади семейните дрехи, разбрал по болезнен начин колко трудно и отговорно е изпълнението на подобно задание.

Томас Пазковки изгорил половината си лице, след като на телефонно обаждане вдигнал намиращата се в близост до него нагорещена ютия, съобщава Elblag24.

По време на кратка отпуска, която си взел, 32-годишният мъж решил да докаже на своята любяща съпруга, че когато се налага и той може да бъде домакинята в къщата.

Както е известно обаче, за мнозинството мъже гладенето е последното нещо на планетата, което може да се нарече увлекателно. Затова Томас си подготвил питие и включил телевизора.

"Жените винаги се опитват да правят по няколко неща едновременно, затова и аз си отворих биричка и включих телевизора, за да гледам бокс", признава Томас Пазковки.

Всичко първоначално вървяло гладко за Томас, докато в един момент не се загладел в боксовия мач и забравил за останалите дейности, които вършил преди това.

И тогава телефонът му позвънил...

Томас инстинктивно вдигнал слушалката, но единственото, което чул, било цвъртящия звук на горящото му лице.

Острата болка моментално го накарала да осъзнае, че вместо телефонната слушалка е вдигнал нагорещената ютия.

Несгодите на поляка обаче несвършили дотук.

Затичвайки се моментално към банята, Томас се блъснал във вратата на банята, удряйки с всичка сила току що изгорената си половина.

По късно Томас споделил пред полски репортери, че след домакинската работа изглеждал така, все едно е участвал в боксов мач.

За щастие на съпруга-помагач, докторите го успокоили, че с времето формата на лицето му ще се възстанови напълно и няма да останат белези.

Водещи

Най-четени