Нов скандал с Мис Плеймейт! Вилиана се отказа 17.01 | 09:30

Набедената за бъдещата победителка в конкурса няма да участва

От Надежда Стоянова

След като преди няколко дни се заговори, че "Мис Плеймейт" е нагласен и вече се знаело коя ще вземе титлата, нов скандал споходи конкурса. Набедената за победителка – Вилиана Латинова, се отказа от участие. Причината за решението били клюките, както и негативните неща, които се изписаха по неин адрес.

Припомняме, че до това се стигна, след като миналогодишната участничка в надпреварата – Гентиана Халити, която стана втора, написа в социалната мрежа Facebook, че знае името на момичето, което ще спечели. Пред iNews блондинката обясни, че всичко са само слухове, които достигнали до нея от познат от светските среди.

"За съжаление в годината, в която се опитахме да направим всичко максимално прозрачно – конкурсът си има ясни правила, се появи тази информация за тази участничка, която е едно от най-слънчевите момичета. Естествено, че ще кажат, че е пълна глупост. За съжаление последствието от цялото това нещо беше, че участничката се отказа", обясни пред Нова тв главният редактор на списание Playboy Христо Запрянов.

Запрянов призна, че още преди да се захванат с организирането на конкурса, знаели, че ще се появи някоя интрига. Категоричен е обаче, че Вилиана със сигурност не е момиче, което на всяка цена да иска титлата. Красавицата се занимавала сериозно с музика и амбициите ѝ били в тази посока. Учи в Музикалната академия и има предложения да пее във Виена и цяла Европа.

Водещи

Най-четени