Новата на ексфутболиста Георги Йомов - с дете от македонски баскетболист 27.07 | 17:00

Момиченцето е на 9 години

От iNews

Настоящата половинка на ексфутболиста Георги Йомов е майка на 9-годишно момиченце.

Детето се оказа плод на връзката й с македонския баскетболист Никола Гайдаджиев. Спортистът е играл у нас за отборите на Левски и Лукойл Академик. Двамата с Александра са разделени от около 5 години.

Биографията на родената в Гевгелия македонка се оказва много интересна и свързана с България. През 2010 година, макар и напълно неузнаваема, тя пристига на родното Черноморие, за да представи страната си в конкурса "Мис Съмър". Тогава печели приза за най-добро тяло. По това време македонката е с руса коса и напълно естествена. В биографията си има записани и още няколко участия на конкурси за красота.

Без пластични интервенции, без силикон и други операции Александра трудно може да бъде разпозната. След като се превръща в един от най-популярните еротични модели в Македония, тя се снима и на страниците на БГ еротично списание. Така моделката се превръща в първата македонка лъснала гола на страниците на "Плейбой" у нас. Успоредно с това тя е участвала в няколко риалити формата и е една от най-популярните дами в Скопие. Днес хубавицата след няколко корекции е претърпяла тотална метаморфоза. Тя е собственик на бутик за дрехи и се радва на любовта на Георги Йомов.

Двойката прекарва лятото предимно в Българи и не крие любовта си. За пореден път футболистът демонстрира афинитета си към по-големи жени, тъй като Александра е с 9 години по-голяма от него, пише "Телеграф".

Водещи

Най-четени