Няма неизплатени заплати в ЦСКА, увери Венци Живков 21.07 | 14:49

Изпълнителният директор на "червените" отправи и словесна атака по адрес на Димитър Ангелов - Дучето

От Константин Симидчийски

Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков изригна по адрес на председателя на фенклуба на "червените" Димитър Ангелов - Дучето, който отново навлезе в открит конфликт с ръководството на клуба в последно време.

Живков говори след днешната контрола срещу Ботев Враца (5:0) в столицата, като прикани Дучето да започне да дава пари за ЦСКА, преди да критикува шефовете на клуба.

"Притеснява ме, че има напрежение между фенове и ръководство. Привържениците са важни за нас и имаме нужда от тяхната подкрепа. Аз предлагам на Дучето да започне да дава пари за ЦСКА и да си назначи Главата за изпълнителен директор. Трябва да има уважение и признателност към собствениците, които покриха много дългове", заяви Живков.

Той потвърди, че всички заплати в клуба са изплатени. "Всички служители са си взели заплатите. Това, което се пише, че се дължат по 5-6 заплати не отговаря на истината".

Живков успокои феновете на ЦСКА, че скоро отношенията на клуба с Черноморец относно Мишел Платини ще бъдат изгладени. Днес бразилецът отбеляза хеттрик във вратата на Ботев.

"С Черноморец направихме една среща миналата седмица. Говорихме и мисля, че нещата се развиват в положителна насока. Не би трябвало да има проблем с Мишел Платини. Другата седмица всичко ще бъде наред и ще излезем с официално изявление", заяви той.

Водещи

Най-четени