17-годишен без книжка уби при катастрофа 21-годишен 03.08 | 14:27

Четирима пострадаха при челен сблъсък в Кресненското дефиле

От Ростислава Иванова

Младеж на 21 години от Габрово е загинал в тежка катастрофа на пътя Севлиево – с. Батошево в полунощ на 31 юли. Автомобилът е бил управляван от 17-годишен неправоспособен водач, който е настанен в областната болница в Габрово с травми по цялото тяло. Това съобщиха за Дарик от Областната дирекция на МВР.

В автомобила "Ауди" са пътували трима души. Шофирал е 17-годишен младеж от севлиевското с. Сенник, който при движение с несъобразена с пътните условия скорост не е успял да вземе десен завой и се ударил в електрически стълб.

21-годишният младеж от Габрово е загинал на място и тялото му е транпортирано в областната болница за съдебно-медицинска експертиза. Другият пътник в колата - 27-годишен младеж от с. Сенник, също е с леки наранявания и е на домашно лечение.

Оказало се е, че и тримата пътницит не са ползвали обезопасителни колани. Полицаите са започнали досъдебно производство за изясняване на причините за инцидента.

Четирима пък пострадаха днес при катастрофа в района на Кресненското дефиле. По първоначална информация са се ударили две леки коли, като едната е навлязла в платното за насрещно движение. Ранените са без опасност за живота.

Най-тежко е пострадал водачът на една от колите. Той е с рана на крака и е приет в болница. При инцидента е пострадала и жена, която се оплаква от болки в гърдите.

Движението се регулира от служители реда. През участъка се пропускат само леки автомобили.

 

 

Водещи

Най-четени