Лео дарява украински бежанци с безплатен обяд 13.03 | 15:59

Популярният готвач, рапър и риалити герой подава ръка на хората в нужда

От iNews

Популярният готвач, рапър и риалити герой Лео Бианки подава ръка на бежанците от Украйна.

Кулинарният гуру предлага безплатен обяд на бежатците в своя ресторант, като освен това събира играчки за украинските деца.

Сумата от всяка поръчана пица през утрешния ден в заведението ще отиде в помощ на българските семейства, които са приютили бежанци.

Това съобщи Лео в социалните мрежи.

"Понеделник, 21 март, всички пици, които нашият ресторант ще продаде за обяд, сумата от продажбата ще бъде дарена на украинските бежанци, пристигнали в София.  Парите ще бъдат използвани за плащане и издръжка на тези, които с благодарност приемат семейства с украински деца. Всички украински граждани, избягали от войната, ще имат безплатен обяд, предлаган от нашия ресторант! Ако искате да участвате със своята солидарност, ние ви очакваме в понеделник и не забравяйте да поръчате пица!  За всички, които имат възножност да дарят играчки за деца, можете да ги донесете преди 21. 03. в Leo's pizza Trattoria на бул. Нилола Вапцаров 57 (тенис клуб Малееви), ние ще се погрижим да ги предадем!  Благодаря за подкрепата! Сподели, за да сме повече", гласи публикацията на Бианки.

Водещи

Най-четени