Натали Трифонова ще зарадва баби и дядовци заедно с победителя в "Денсинг старс" - Австрия 09.04 | 19:30

Благотворителният спектакъл „Зарадвай баба и дядо", ще се проведе на 12 април от 19:00 часа в Общинския културен център „Красно село"

От iNews

Сексапилната Натали Трифонова, заедно с победителя в австрийския "Денсинг старс" Димитър Стефанин, ще помагат на български баби и дядовци с благотворителен спектакъл.

"Сега е време да се отблагодарим на възрастните си близки и приятели, които може би се чувстват забравени от света. Нека подкрепим нашите баби и дядовци и възрастните хора и да им помогнем да изживеят старините си достойно", казва Стефанин.

Сред участниците в благотворителния спектакъл ще бъдат звездният оркестър "The Secret Orchestra", любимият на цяла България изпълнител Искрен Пецов и най-обичаната актриса Йоанна Темелкова.

Организаторите обещават, че в продължение на час и половина присъстващите ще се насладят на уникален танцов и музикален спектакъл, придружен от незабравим урок по страстна салса. 70% от продажбата на билетите ще бъдат дарени в подкрепа на възрастни хора. Дарената сума ще подпомогне мобилните екипи от центровете за Домашни грижи на "Каритас" да продължават да посещават в домовете им над 500 възрастни хора от различни региони в България и да им помагат с професионални грижи, внимание и добро отношение да изживеят старините си достойно, допълват още организаторите.

Благотворителният спектакъл "Зарадвай баба и дядо", ще се проведе на 12 април от 19:00 часа в Общинския културен център "Красно село", като цената на билета е 16 лв. Билети могат да се купят от www.articket.eu.

Водещи

Най-четени