Огнените Fuel Fandango подготвят концерт у нас 04.05 | 11:15

Шоуто ще е със специална сценография

От Елена Кирилова

На 6 юни испански ритми и музикална страст ще се слеят в едно, за да пресъздадат по подобаващ начин енергията, която носи една от най-горещите формации на испанската музикална сцена в момента - Fuel Fandango.  

На същата дата групата ще гостува в столичния клуб Blender по покана на Посолството на Кралство Испания и Fusion Embassy в България.

Родните фенове ще могат да видят певицата Nita, продуцентът и диджей Ale Acosta и барабаниста Carlos Sosa, които ще ни потопят в света на невероятната си музика.

Очаква ни невероятен микс между модерна електроника и винтидж усещане, придадено от широкото жанрово разнообразие от фънк, рок, поп, синтезатори, китари (испански и електрически), барабани и гласовете на Нита и Але.

За шоуто, на което iNews е медиен партньор, е предвидена специална сценография, а музиката със сигурност ще разгорещи летните страсти.

Fuel Fandango се ражда в края на миналото десетилетие, но съвсем скоро започва да набира скорост и все повече почитатели. Благодарение на това успяват да осъществят цели 70 концерта в рамките на няколко месеца.

Малко по-късно се появява и дебютният им студиен албум, в който Fuel Fandango събират общо 13 парчета. Проектът е мастериран от лондонското гуру Simon Davey, познат от работата си с музиканти от ранга на Depeche Mode, Bjork и Chemichal Brothers.

За българските фенове предстоят още много изненади, които ще станат ясни във времето преди концерта.

Билетите са на цена от 10 лв. и вече могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.

Водещи

Най-четени