Пеевски за пожарите: Държавният глава липсва, служебният кабинет си върши работата 19.07 | 11:00

"Нямаме държавен глава в момента", каза съпредседателят на ДПС

От iNews

Аз смятам, че премиерът, вътрешният и военният министри си вършат перфектно работата в момента, на място са, държавният глава липсва, такъв нямаме в момента. Това каза председателят на ДПС Делян Пеевски във връзка с искането на "Възраждане" за свикване на Консултативния съвет по национална сигурност заради пожарите в страната, предаде БТА.

Пеевски посочи, че премиерът ще свика Съвета по сигурността по същите теми. "Работата си върви", каза той и посочи, че "искането на "Възраждане" е закъсняло". 

"Нека видим първо дали ще се яви на изборите. Чакам го с неговите ковчежници да излязат на терена на политиката. Тепърва имам да кажа много за президента и за кръга около него", каза той.

Пеевски каза, че не е получил отговор от институциите по въпросите, които е задал за президента и неговия кръг, а това по думите му е много странно. "Чакам отговори за неговия кръг, който е много интерес. Тепърва мистър Кеш ще има много отговори, които да дава по тези теми", коментира Пеевски. Попитан кой е мистър Кеш, той отговори: "Радев, разбира се".

"Лично аз ще имам грижата да изнасям винаги истината за Радев и кръга му, няма да позволя България да отиде на Изток", заяви още председателят на ДПС.

Водещи

Най-четени