Питър Андре излиза с бившата годеница на Франк Лампард 06.01 | 07:15

Мистериозното момиче на Андре се оказа Елен Ривес

От Олга Андреева

След като Питър Андре се раздели шумно със съпругата си Кейти Прайс през май 2009 г. стана ясно, че мистериозната жена, с която се среща в момента, е испанският модел Елен Ривес, съобщи в. Daily Mail.

Ривес живя седем години с известния английски футболист Франк Лампард, на когото роди две дъщери – Луна (2005 г.) и Айла (2007 г.). Въпреки че бяха сгодени, двамата се разделиха през ноември 2008 г.

Двойката Андре-Ривес беше видяна преди няколко дни, но близък източник разкри, че се срещат от месеци. Говорителят на Ривес потвърди новината, но отказа допълнителни подробности.

Предполага се, че Андре и красивата испанка са се срещнали чрез общи познати през ноември и искрата е припламнала веднага. Двамата са прекарали заедно празниците, когато Елен отпразнува и 36-ия си рожден ден.

37-годишният певец, който е баща на две деца, неотдавна заяви, че иска отново да е семеен и е готов за още деца. Миналата година пък Елен заяви, че отново иска мъж до себе си и описа идеалния партньор като забавен, висок, с матова кожа, умен и добре сложен.

 

Водещи

Най-четени