"Стрелбище" и "Красна поляна" без вода днес 27.09 | 10:05

Спирането ще трае през целия ден

От Ивайло Ачев

Днес (27.09.11), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод в ж.к. "Стрелбище”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода” живеещи в района на: ул. "Нишава”, бул. "България”, ул. "Златишки проход” и бул. "Петко Ю.Тодоров”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул.”Нишава” ъгъла с бул. "България”.

Също днес (27.09.11) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по бул. "Възкресение”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода” живеещи в района между: бул. "Възкресение”, ул. "Ришки проход”, бул. "Никола Мушанов”, бл.9, бл.10 по ул. "Ришки проход” от ул. "Иван Гарванов” до ул. "Никола Мушанов” ж.к. "Красна поляна” ІІ

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на: бул. "Възкресение” ъгъла с бул. "Никола Мушанов”.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

Водещи

Най-четени