Без задръствания по границите 17.04 | 08:06

Фериботите по река Дунав се движат по график

От Десислава Маданска

Преминаването през гранично-пропускателните пунктове в страната е безпроблемно и задръствания няма, съобщиха от СБА, цитирайки Агенция "Пътна инфраструктура".

През ГКПП Капитан Андреево - Капъкуле на българо-турската граница трафикът е интензивен. На сръбско-българската, българо-македонската и българо-гръцката граници движението е нормално.

Фериботите по река Дунав се движат по график. В област Благоевград във връзка с изграждане на автомагистрала "Струма” ЛОТ 4, в участъка "Марикостиново - Кулата” ще бъде затворено движението. То ще се осъществява по обходни маршрути.

През Марино поле-Чучулигово-Кулата се пренасочват минаващите по посока Петрич - Кулата. Движението е урегулирано с необходимите пътни знаци и табели.

Временната организация и безопасността на движението за този етап е за периода до 12.09.2013 г.

Временно въведени ограничения има и на пътя Благоевград - ГКПП Станке Лисичково заради превантивен ремонт; на път София-Кулата през светлата част на деня ще бъде затруднено за движение на МПС. Изградена е временна организация на движение. Ограничението ще продължи най-късно до 02.10.2013 г.  

Водещи

Най-четени