Без каруци по европейските пътища 04.10 | 09:24

От СБА напомнят да не забравяме светлините

От Филипа Тодева

Във връзка с рехабилитацията на естакада "Девня” е въведена временна организация от пътен възел "Суворово” до пътен възел "Неофит Рилски” на АМ "Хемус", съобщава СБА.

Напълно е затворено лявото платно на автомагистралата, като движението е пренасочено по път I-2 Русе-Варна. Област София: За периода от 17.09.2012 г до 05.10.2012 г. поради ремонт на осветителната инсталация на лявата тръба на тунел "Ечемишка” в светлата част на денонощието, ще бъдат затваряни последователно активната и изпреварващата ленти, като движението ще бъде пренасочвано в съседната лента.

Забранява се целогодишно движението на ППС с животинска тяга по автомагистралите, пътищата І клас и тези с европейска номерация.

След 07.08.2012г. е задължително да шофирате с включени къси светлини и през светлата част на деня, целогодишно.

Затворени за всички видове МПС са Златишкият и Твърдишкият проход. Проходът Вратник е отворен, но със забрана за движение на товарни автомобили над 10 т.

Дюлински проход е затворен за товарни МПС. Въведен е обходен маршрут през Варна - Обзор – Слънчев Бряг. Забранява се преминаването на МПС над 20 тона през Айтоски проход. Забранено е преминаването на МПС над 1- тона до 31.03. 2013 година през прохода Шипка, забраната без срок е въведена и за Петрохан.

Водещи

Най-четени