Вън ще вали, а столичани ще са "на сухо" 15.07 | 08:08

Вижте в кои части временно ще бъде прекъснато водоснабдяването

От Цанка Донкова

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. Във връзка с монтаж на спирателни кранове в махала "Видните” квартал "Казичене” , се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 19:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на улица "Фарма парк” и улица "Циклама”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес затвор Казичене. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на улица "Врабча” Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района по улица "Врабча” от улица "Дунав” до булевард "Васил Левски”, по булевард "Васил Левски” от улица "Московска” до булевард "Княз Александър Дондуков”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес улица "Врабча” ъгъла с булевард "Васил Левски”.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на улица "Иван Хаджиенев” ж.к. "Света Троица” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на булевард "Вардар”, улица "Виктор Павлов”, площад "Крушево”, улица "Коньовица”, булевард "Тодор Александров”, улица "Константин Величков”, булевард "Сливница” и улица "Богданица”. По време на спиране на водата ще бъде осигурена водоноска на адрес: улица "Цар Иван Александров” ъгъла с улица "Хайдут Сидер”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес улица "Цар Симеон” ъгъла с улица "Зографски манастир”; улица "Цар Иван Александър” ъгъла с улица "Хайдут Сидер”. След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на "Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 15 юли във връзка с изграждане на уличен водопровод на улица "Кория" село Горни Лозен, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на улица "Дъб”, улица "Ясен”, улица "Явор”, улица "Кория”, улица "Бор” и улица "Липа”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес улица "Дъб" до параклиса . След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на улица "Пъстър свят" квартал "Витоша”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на улица "Пъстър свят”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес улица "Пъстър свят".След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 15 юли във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на улица "Мара Бунева" квартал "Орландовци”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на улица "Иван Попов”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес улица "Димитър Гущанов" ъгъла с улица "Иван Попов”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Водещи

Най-четени