Ето какво ще гледаме по телевизията на Коледа 06.12 | 11:25

Вижте с какво ще се забавляваме по празниците

От Гергана Златкова

Любимите актьори на народа ще забавляват със скечове хората в последните часове на старата година Стари филми ще забавляват народа от малкия екран в празничните дни между Коледа и Нова година.

Телевизиите вече са готови с програмите си за ваканцията покрай Рождество.

Те са подготвили големи кошници с обзори на репортерите си от горещите събития на годината, както и много филми.

Зрителите на bTV ще видят отново "Сам вкъщи", "Волният Уили", комедийни ленти като "Срок за влюбване", "Нощ в музея" и премиерния за национален ефир "Да пропуснеш Коледа".

Нова тв залага също на хитове като двете части на филма "Невърленд" с Кийра Найтли, "Снежни кучета", "Да преживееш Коледа", "Да откраднеш по Коледа". ТВ7 е подготвила "Коледна лудория", "Роднини под прикритие", "Твоите, моите и нашите".

Медията ще пусне премиерно и "Операция Валкирия", "Търсене на справедливостта", "Човекът Х", "Белият слон" и "Всички хубави неща".

БНТ пък се стяга за традиционния си концерт на площада в столицата, където всяка година поне 20 000 души посрещат ЧНГ. Там Мария Илиева и Николина Чакърдъкова ще са част от звездите, които ще забавляват народа.

В последните часове на тази година зрителите на bTV ще се веселят със специалните издания на "Комиците" и "Шоуто на Слави".

Празнично издание на "Господари на ефира" ще изпрати 2013 и ще посрещне 2014-та, а след това програма ще предложи най-доброто от X Factor, както и концерт на Николина Чакърдъкова. Телевизиите са се погрижили и за меломаните. В празничните дни между Коледа и Нова година bTV ще излъчи последния концерт на Веселин Маринов.

Нова тв ще отговори със спектакъла на Майкъл Бубле и с благотворителния концерт под патронажа на президента - "Българската Коледа". ТV7 пък ще пуснат шоутата на Ил Диво и Бритни Спиърс.

Водещи

Най-четени