И касите на градския транспорт ще работят по празниците 02.03 | 09:03

EVN също осигурява дежурни каси през празничните дни

От Кремена Бедерева

Билетните каси и бюрата за абонаментни карти за градския транспорт в София ще работят през почивните дни, съобщиха от Центъра за градска мобилност.

Бюрата за абонаментни карти на метростанция "Сердика” и при СУ "Свети Климент Охридски” ще работят между 7 и 21 ч.

Бюрата при Централните хали и при хотел "Плиска” ще работят от 7,15 до 19,45 ч. Бюрата при метростанция "Сливница”, при автостанция "Гео Милев”, при "Ломско шосе”, при метростанция "Обеля” и площад "Бански” ще работят от 7,15 ч. до 18,45 ч.

Бюрата за абонаментни карти при автогара "Запад” на бул. "Цар Борис ІІІ”, на бул. "Мария Луиза”, в кв. "Лозенец”, в ж.к. "Младост”3, в "Дружба”, на Сточна гара, при Техническия университет, в "Студентски град” при бл. 54 и на пл. "Възраждане” ще работят на 3 и 4 март от 7,15 до 19,45 ч., на 5 март ще работят 7,15 до 18,45 ч. , а на 6 март няма да работят. Билетните каси ще работят между 6,45 ч. и 18,45 ч. през всички почивни дни.

iNews припомня, че от EVN Bulgaria съобщиха, че по време на предстоящите празнични и почивни дни около националния празник 3-и март в клоновете на "Български Пощи" ЕАД ще работят дежурни касови салони за заплащане на консумирана електроенергия към компанията.

Водещи

Най-четени