И с избори, и без - софиянци пак няма да имат вода 06.10 | 07:25

Ремонти налагат спиране на водоподаването

От Цанка Донкова

"Софийска вода" временно ще прекъсне днес водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от дружеството. Във връзка с реконструкция на уличен водопровод и монтаж на спирателни кранове на ул. "Тодор Величков", с. Локорско, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 ч. в района на ул. "Тодор Величков", ул. "27", ул. "Тодор Гаджов" - от номер 16 до 28, и ул. "Черковна".

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Здравец", с. Житен, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 13:30 ч. в района на ул. "Калоян", ул. "Житница", ул. "Доброславски път", ул. "Божур", ул. "Здравец".

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Грозден", кв. "Илиянци", се налага спиране на водоподаването от 14:00 до 18:00 ч. по ул. "Грозден"от ул. "Комета" до ул. "Петуния".

Заради направа на временен водопровод на ул. "Цар Симеон", Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. по ул. "Цар Симеон" от ул. "Тинтява" до ул. "Славейче".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване на мътността на водата. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация на телефон 0700 12121.

Водещи

Най-четени