Преминаването през "Раковска" може да се превърне в истински кошмар 24.09 | 18:33

Затварят за движение участъци поради ремонт

От Теодора Кокаланова

Във връзка с рехабилитацията на ул. "Г. С. Раковски" в участъка между бул. "Княз Ал. Дондуков" и бул. "Сливница" в столицата се въвежда промяна в организацията на движение. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 04:30 часа на 25 септември 2014 г. до 04:30 часа на 26.09.2014 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. "Г. С. Раковски" между бул. "Княз Ал. Дондуков" и бул. "Сливница", като се пропуска движението на ППС през кръстовищата на ул. "Г. С. Раковски" с ул. "Искър" и с ул. "Св. Св. Кирил и Методий".

От 04:30 часа на 25.09.2014 г. до 04:30 часа на 26.09.2014 г. се промяня маршрутът на тролейбусна линия № 9 – от ж.к. "Борово" по маршрута си до кръстовище бул. "Васил Левски" - ул. "Г. С. Раковски", направо по бул. "Васил Левски" до пл. "Сточна гара" двупосочно.

Тролейбусите от линия № 9 ще спират на всички съществуващи тролейбусни спирки в променения участък на маршрута. Закриват се спирките: двупосочни спирки по ул. "Г. С. Раковски" от бул. "Васил Левски" до бул. "Сливница"; спирка "Ул. Тимок" на ул. "Г. С. Раковски" в посока пл. "Сточна гара"; спирка ул. "Дунав" на ул. "Козлодуй"в посока пл."Сточна гара"; спирка "Пл. Сточна гара" на ул. "Константин Стоилов" в посока ж.к. "Борово". 

Водещи

Най-четени