Ремонтират водопровода на бул. „Никола Петков“ в кв. „Горна баня“ 28.09 | 07:50

Водоподаването временно ще бъде спряно

От Филипа Тодева

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. "Горна баня”. Заради изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. "Никола Петков” кв. "Горна баня”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: бул. "Никола Петков”, ул. "Георги Богровски”, ул. "Христо Стефчов”, ул. "Дон”, ул. "Лозище”, ул. "Подлозище” жп линията София – Перник. Това съобщиха от дружеството.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на бул. "Никола Петков” и ул. "Николай Хрелков”.

"След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването", уверявят от "Софийска вода".

Водещи

Най-четени