Цариградско си остава кошмарна дестинация 20.08 | 07:55

Започва четвърти етап на ремонта на столичния булевард

От Теодора Кокаланова

Въвежда се временна организация на движението за етап 4 - северното пътно платно на бул. "Цариградско шосе", съобщиха от пресцентъра на Столична община. От 04:30 часа днес до 24:00 часа на 10 септември се забранява влизането на превозни средства само по северното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" между ул. "Йерусалим" и надлеза над бул. "Александър Малинов".

Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в южното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" в същия участък. От 04:30 часа днес до 24:00 часа на 10 септември се въвежда следната временна организация на движението. 

В посока център се променят само маршрутите на автобусни линии с №№ 204 и 604 - от бул. "Христофор Колумб" линиите продължават под естакадата над бул. "Ал. Малинов" и завиват надясно по южния локал на бул. "Цариградско шосе" до кръговото на "Площад на авиацията" и продължават по маршрутите си. Автобусите от линиите в променения участък спират на спирки с код "Държавна печатница" и с код "УМБАЛ Св. Анна".

Автобусната спирка в посока център, с код "УМБАЛ Св. Анна" се възстановява. Местата на спирките за останалите линии се запазват като спирка с код "Хермес парк" се закрива. В посока Пловдив автобусните линии се движат по маршрутите си като спазват временната организация на движение. Отворен за движение на пътни превозни средства ще бъде надлеза над бул. "Г.М.Димитров".

Най-четени