Борисов: Ако щат да ни пратят във Враждебна, в Банкя дори (ВИДЕО) 11.12 | 13:19

Абсурд е да подкрепим подобен кабинет, категоричен е бившият премиер

От iNews

След няколкодневно отсъствие, бившият премиер Бойко Борисов се появи на форума на Младежи ГЕРБ, който се провежда в курорта Пампорово.

Той изрази учудването си как лидерите на провалилите се партии ще влязат в управлението, ще бъдат вицепремиери и министри.

След като Христо Иванов и Атанас Атанасов се прегърнаха с Бойко Рашков, който е еманация на комунистическите служби, за какво дясно там може да става дума, отбеляза Борисов. Абсурд е да подкрепим подобен кабинет, добави той.

Да, ще им дадем толеранс 100 дни, но ако тръгнат да теглят милиарди, кой да ги подкрепя?!, попита риторично Борисов.

Лидерът на ГЕРБ изтъкна, че патриотичното, консервативното, християн-демократичното, християнските ценности - всичко това е приоритет и лице на ГЕРБ.

В същото време, Борисов засегна и болната тема - връчването на писмото от министър Минеков с призив да напуснат сградата. Дошли да ни тормозят. Благодарен съм, че дойдоха журналисти, да видят каква разруха е и че никой не иска да идва там, каза Борисов. 

Не държим толкова да оставаме, ако щат да ни пратят във Враждебна, в Банкя дори, пошегува се Борисов.

"Ние зачитаме правата на всички - и на другите етноси, и на другите религии, и на инакомислещите, и на хората с друга сексуална ориентация", отбеляза той.

"Народът е казал: "Който нож вади, от нож умира". Ние имаме нашите разбирания, вярваме в Бога, Библията, християнските ценности - мюсюлманите пък в техния бог. Тези, които искат да живеят различно, имат същите права като останалите. Не искам да залитате", заяви Борисов, обръщайки се към младежите от ГЕРБ.

Впечатли ме изказването на Петков, че те, новите щели да покажат какъв да е народният представител, иронизира Борисов, цитиран от лупа.бг.

 

Водещи

Най-четени