Борисов не се бил договарял със Станишев за избори през май 30.08 | 21:17

Борисов е на посещение в Бургас, където ще се срещне с кметове, общински съветници и активисти на ГЕР

От Елица Елефтерова

Поредната манипулация нарече Бойко Борисов твърденията в медии, че се е договорил със Сергей Станишев за избори през май.

"Нито сме имали срещи, нито уговорки, нито телефонни разговори. . . По този начин се цели да се объркат протестиращите. . ." -  така Борисов отговори на журналистически въпрос за това какво вярно има в тези твърдения за изборите, съобщава БТА.

Бойко Борисов е на посещение в Бургас, където ще се срещне с кметове, общински съветници и активисти на ГЕРБ. Преди разговора си с тях, Борисов отново заяви, че  депутатите от партията се връщат в комисиите като членове, за да има кворум и за да може да се алармира обществеността за това, което мислят да предприемат и правят управляващите.  

ГЕРБ обаче ще остане без заместник-председател на парламента, няма да участва в международни делегации и няма да заема председателски места в комисиите.

Относно проекта БАСТА лидерът на ГЕРБ заяви: "Пожелал съм им  успех. . ., обаче не можеш да кажеш на това, което си правил четири години - "Баста!" По отношение на евентуални разговори с Реформаторския блок Борисов коментира, че всяка партия се явява сама на избори, за да се докаже и да управлява, бори се за избиратели, както прави и ГЕРБ.

Той добави, че се надява скоро да има избори и ГЕРБ да победи. На въпрос за броя на приятелите му във Facebook Борисов  коментира, че страницата му била "хакната", но в понеделник щял да влезе в Twitter.

Водещи

Най-четени