Ваня Григорова: На първи тур имах повече гласове от кандидата на ГЕРБ 11.11 | 12:20

Преборих модела ГЕРБ, но на "Позитано" все още не са разбрали, заяви тя

От iNews

"На първи тур аз имах повече гласове от кандидата на ГЕРБ. Преборих ГЕРБ, но някак не разбрах, че на "Позитано" са разбрали, че ГЕРБ е преборен и че следващият, който трябваше да се пребори, е следващата част от сглобката", това заяви Ваня Григорова пред България он еър.

Тя отрече да е имала разговори с лидера на ГЕРБ. По думите ѝ тя самата е преборила модела "ГЕРБ", но Нинова все още не е разбрала.

"Ако съм имала разговори и договорки с г-н Борисов, той нямаше да подкрепи г-н Терзиев. Не съм говорила и с г-жа Нинова, тя не е моя тема. Аз не съм партийно лице, аз съм непартиен кандидат. И никога не съм говорила за политически проект по време на кампанията. Ако някой това е чул - да посочи момента. Това, което предстои пред мен, е да се изготви детайлна жалба, която да насочим към съда. Аз и като общински съветник ще защитавам каузите", категорична е Григорова.

Тя призна, че партията ще има собствен кандидат за председател на СОС, като най-вероятно това ще е Иван Таков.

"Имаме няколко приоритета в СОС, със сигурност една от темите ще бъде преустановяването на нощния транспорт в столицата, тъй като няма достатъчно шофьори и автобуси. Ние първо трябва да гарантираме градския транспорт през деня, а после през нощта. Ние няма да сме против, ние сме там в интерес на софиянци", поясни тя.

 

Най-четени