Кабинетът на Ахмед Доган е изтърбушен, липсват документи 19.07 | 16:20

Това разказа Джевдет Чакъров

От iNews

Съпредседателят на ДПС Джевдет Чакъров заедно с депутати и активисти, лоялни на почетния председател на партията, влязоха в сградата на партията.

Пред журналисти Чакъров обясни, че от кабинетите липсват документи.

"Всичко е изнесено, всички кабинети са празни и най-важното - кабинетът на почетния председател Ахмед Доган е буквално "изтърбушен". Цялата документация, където досега се е съхранявала документация - история на партията ни - няма я никъде. Това е много притеснително и ще се прецени оттук нататък дали да се дооформят, трябва да функционира. Искам да ви кажа, че централата ще бъде отворена, ние не я окупираме днес".

По-рано активисти от цялата страна проведоха среща и след нея се отправиха на шествие към централата на ДПС в столицата. Там в присъствието на полицията и адвокат беше отворена вратата на сградата, на която има бележка, че е била в ремонт до 1-ви юли.

Все още няма яснота кога ще бъде свикан Централният съвет, за да бъде взето решение по поисканите от почетния председател оставки на съпредседателя Делян Пеевски и още петима от ръководството. По непотвърдена информация се очаква висшият партиен орган да бъде свикан следващата седмица

Водещи

Най-четени