Костадинов заплаши с още протести 12.01 | 19:09

Ако някой е пострадал, вината е на управляващите, заяви той

От iNews

”Ние предупредихме, че ще има протест против безсмислените ограничения, които се налагат”, заяви лидерът на ”Възраждане” Костадин Костадинов пред bTV, но не отговори на въпроса той ли е основният организатор на днешния протест пред НС.

По думите му, той не е карантиниран, а е под "домашен арест", а край дома му 10-15 пъти са минавали полицаи.

Костадинов поиска в работната група, предложена от премиера, да има експерти "на паритетен принцип" - тоест, и пълни противници на мерките срещу коронавируса.

"Ако някой е пострадал, вината е на управляващите", заяви той.

"Ако не се разберем със сигурност ще има следващи протести", закани се той.

"Министър Сербезова прояви здрав разум и тук искам да я поздравя за най-мъжкото поведение от страна на всички управляващи. Намери сили в себе си и мъжество, да покани протестиращи и виждате, че нямаше сблъсъци. Ние искаме да излъчим контактна група от специалисти, тъй като не е моя работа или на премиера да анализираме зеления сертификат. Тези специалисти за 10-20 дни да излязат с анализ да се махне или да остане зеления сертификат. Тези специалисти ще са както привърженици на първото отваряне, така и на затварянето, за да може да вземат едно прозрачно решение за зеления сертификат, който ни бе наложен отвън. Той беше наложен от нашите партньори, нашите господари" , каза още той.

Водещи

Най-четени