Любен Дилов: Парламентът успя да задмине по резил националния отбор по футбол 09.05 | 14:41

Той смята, че скандалът с бизнесмена Светослав Илчовски е показал на българите как изглеждат политическият и икономическият елит и гледката не е била добра

От iNews

Не съм вярвал, че в България има организация, която да се покрие с по-голям резил от, примерно, националния отбор по футбол, но ето че 45-ият парламент положи изключителни усилия и мисля, че задмина националната ни гарнитура, каза днес пред БНТ депутатът от парламентарната група на ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син.

 

Той допълни, че освен най-краткият парламент в историята на България, това ще бъде и единственият, в който депутатите не са си направили обща снимка. "Един ден само на хартия ще можем да разберем кой е бил в този парламент", допълни Дилов по този повод.

 

Според него, след като задачата да се махне ГЕРБ от властта е била изпълнена, е било редно да се направи някаква форма на управление.

 

Любен Дилов смята, че скандалът с бизнесмена Светослав Илчовски е показал на българите как изглеждат политическият и икономическият елит и гледката не е била добра.

Водещи

Най-четени