Нинова пита: Къде е стоял Бойко Борисов, ако скутът на Пеевски е бил зает с Иванов? 22.02 | 14:50

Тези хора се събраха само за постове, категорична е тя

От iNews

Къде е стоял Бойко Борисов, ако скутът на Делян Пеевски е бил зает с Христо Иванов. 

За това се поинтересува лидерката на БСП Корнелия Нинова в парламента, пише "24 часа".

 "Виждате какво се случва днес, нещо което сме ви повтаряли 9 месеца - тези хора се събраха само за постове. Мафията започна да се самоизяжда, това е една неморална и нелогична сглобка от самото начало", ядосана бе Нинова. 

"Христо Иванов, който стоеше в лодката пред сараите на Доган, се оказа, че стои в скута на Делян Пеевски да договаря главен прокурор. Такова морално падение и политическо лицемерие едва ли сме виждали", продължи тя. 

По думите й ПП-ДБ, които щели да се борят с мафията, сега се прегърнали с нея и й предложили да вземе 50% от държавата. А това било предателство към хората, категорична е тя. 

Припомни и, че БСП са единствената партия, която не участва през годината в тези сглобки и алтернативи.

"Последователни и принципни сме в политиката си за защита на хората и това е причината срещу нас да се сипят толкова бухалки и вътрешнопартийни и външнопартийни", заяви тя. 

 По думите държавата е блокирала, нищо не се правело освен разпределяне на постове и даде решение на проблема  - оставка и избори 2 в 1. 

По отношение спора със строителя на двата нови блока на АЕЦ "Козлодуй" Борислав Гуцанов заяви, че това е див лобизъм на некомпетентни, алчни и крадливи хора от ПП-ДБ и ГЕРБ.

 

Водещи

Най-четени