Обрат в ИТН: Започваме консултации с ДБ и Мая 20.07 | 18:00

Преди да представят ревизирания състав на правителство с техен мандат, ще проведат консултации с формациите, от които очакват подкрепа, обяви Ивайло Вълчев след заседание на ПГ

От iNews

Обрат в позицията на "Има такъв народ" - преди да представят ревизирания състав на правителство с техен мандат, ще проведат консултации с формациите, от които очакват подкрепа. Това обяви Ивайло Вълчев след заседание на парламентарната група, предава БНР.

"Нещата, които трябва да се обявяват в парламента, ще ги обявяваме в парламента. Нещата, които трябва да бъдат обявени в разговор с другите парламентарни групи, ще ги научат първо те в разговор с тях, така, както изисква тази професионална диалогичност.

Няма да използвам фразата, че сме си направили необходимите изводи, но всяка информация, която трябва да бъде комуникирана с останалите, ще бъде комуникирана там, където ѝ е мястото и там, където първо заинтересованите ще я чуят. Мисля, че в последните дни показахме с всичките си думи и действия, че абсолютно осъзнаваме това, което лежи на нашите плещи", заяви Вълчев.

 

 

Водещи

Най-четени