Рашидов: Не го обичам вече Борисов, всичките му гафове са от много акъл 10.12 | 16:19

Пеевски е умен човек, пари прави, а той поне си ги декларира, смята бившият министър на културата

От iNews

"ГЕРБ, няма ГЕРБ. Аз бях един от последните от ГЕРБ. Това бяха едни млади хора. 2009 година, когато правихме ГЕРБ – няма нито един. Машина за гласуване не искам да бъда. Не съм обиден. Партията е на един човек – да прави каквото си иска. Последно говорихме преди 5 месеца. Този човек го обичах, вече не. Имаше между нас неадекватни действия. Да е жив и здрав, не му мисля лошото", коментира в сутрешния блок на bTV Вежди Рашидов – бивш председател на парламента и бивш министър на културата.

На въпроса какво би казал на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов сега, почетният гражданин на Кърджали отвърна: "Нищо не бих му казал, той не е малко момче. Стига съм го съветвал, има кой да му слюнчи ушите, всичките му гафове са от много акъл.

ДПС са постоянен факт в политиката. Сидеров управляваше преди със златното пръстче наляво-надясно. Такава е политиката. Никой не вярваше, че ще вземем място в Кърджали. Аз пробих малко бастиона на Доган. Не с ДПС, а с Доган бяхме в противоречие, но в цялата тази ситуация сега той е един от най-мъдрите играчи в политиката", отбеляза Рашидов.

Запитан приема ли Делян Пеевски като лидер на ДПС, отвърна: "Що не, какъв е проблемът? Че е повече килограми. То и аз съм".

И още от Вежди Рашидов: "Оставете "Магнитски", това са едни американски дъвки. Аз Пеевски съм го попържил много яко, за разлика от мълчаливите агнета, медиите гърмяха много. Тошо Тошев ни срещна с Пеевски. Срещнахме се и водихме разговор, зад тази осанка седи един умен прагматичен човек. Що да не става? Сульо и пульо стана депутат. Умен човек, пари прави, а той поне си ги декларира".

Водещи

Най-четени