Славчо Велков потвърди: Напуснах НС по здравословни причини 15.03 | 10:00

Аз съм емоционален човек и ми дойде много, заяви депутатът от БСП, като подчерта, че е в перфектни отношения с Корнелия Нинова, чийто нещатен сътрудник става

От iNews

Депутатът от БСП за България Славчо Велков обясни какви са причините да напусне НС.

Като мотив той посочи влошено здравословното състояние.

В ефира на БТВ той каза, че се надява да укрепи здравето си в следващите няколко месеца. "В момента съм по-слаб телом, но съм здрав духом", коментира Велков.

"Отношенията ни е Корнелия Нинова са перфектни. Чуваме се по два пъти на ден. Оставам на разположение на ПГ и ще им помагам, но без емоцията и стреса от залата. Оставам нещатен сътрудник на Нинова. Аз съм емоционален човек и ми дойде много", призна бившият депутат, слагайки точка на спекулациите за разрив в отношенията с ръководството на левицата.

"Преживях една оперативна намеса и вече съм по-добре", сподели Славчо Велков. Той благодари на всички, които са го подкрепяли и отбеляза, че е имало хора, които са гласували срещу оставката му.

По отношение на бойкота на БСП, Велков каза: "БСП е извън парламента по решение на националния съвет на партията. Днес ще има представител на БСП, за да представи кандидатите за Изборната комисия".

Водещи

Най-четени