Появи се нов кандидат за подписа на Тодор Неделев 26.08 | 09:43

Според журналиста на Sky Italia Джанлука Ди Марцио, интерес към звездата на Ботев (Пд) проявява Фиорентина

От Мариян Найденов

Отборът на Фиорентина се включва в битката за подписа на таланта на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев, твърди един от най-авторитетните журналисти на Sky Italia Джанлука Ди Марцио.

Според Ди Марцио, Фиорентина търси атакуващ халф след продажбата на Стеван Йоветич на Манчестър Сити. Освен това сърбинът Адем Ляич най-вероятно ще напусне клуба, защото има финансови различия с ръководството на "виолетовите".

Отборът от Флоренция е готов да плати исканите от Ботев 6 милиона евро, за да си осигури услугите на Неделев.

Освен Фиорентина, интерес към звездата на "канарчетата" проявява и отборът на Рома, за което също информира Sky Italia.

Изданието също така разкрива, че и друг италиански клуб - Киево, вече е направил опит да привлече Тодор Неделев, но офертата на "летящите магаренца" не е задоволила ръководството на Ботев.

Досега се смяташе, че най-сериозният кандидат за подписа на младока е Тотнъм, като наскоро Ботев официално потвърди за преговори с английския клуб. Спортният директор на "канарите" Александър Александров дори пътува лично до Лондон, за да разговаря с шефове на "шпорите".

Смяташе се, че сделката между Ботев и Тотнъм е почти финализирана, като предстои единствено да бъдат оформени детайлите по нея. Дали това отговаря на истината, вероятно ще разберем в следващите няколко дни.

Преди няколко дни бе съобщено, че германският Хамбургер също е добавил Тодор Неделев към списъка си от потенциални попълнения.

Водещи

Най-четени