Булевард на елхите ще радват жителите и гостите на Разлог 05.12 | 15:36

Много граждани се очаква да се включат и в традиционния конкурс "Да украсим Разлог" за най-оригинална украса на витрина или дом

От Кремена Бедерева

Над 10 000 лампички, светещи гирлянди и булевард на елхите ще радват жителите и гостите на Разлог преди Коледа и Нова година, съобщиха от общинската управа.

На 9 декември в 17:30 часа кметът на общината инж. Красимир Герчев ще запали тържествено светлините на коледното дърво в Разлог. Над 10 000 лампички и светещи гирлянди ще осветят 40-годишен бор на централния площад в града.

Празнично осветена ще грейне и сградата на общинската администрация. Булевард на елхите ще радва жителите и гостите на Разлог по повод предстоящите коледно-новогодишни празници, информираха от общинската управа. На 9 декември ще започне украсяването на 50 елхи от ученици, граждани, бизнесмени, представители на сдружения и различни институции. Всеки ще ги подреди по начин, по който желае, за да изглеждат възможно най-красиви.

От потребителската кооперация "Пирин" Разлог ще отрупат своята елха с коледни играчки, изработени от тесто. Коледните дръвчета ще останат в центъра на града през цялата седмица до Рождество Христово.

Много граждани се очаква да се включат и в традиционния конкурс "Да украсим Разлог" за най-оригинална украса на витрина или дом. Комисия от общинската администрация ще отличи най-големите ентусиасти.

Водещи

Най-четени