Две деца и двама възрастни са в болница след тежката катастрофа на АМ "Тракия" 07.08 | 15:40

Наложило се пожарникари да режат ламарините, за да спасят пътниците

От iNews

Поредна за последните дни катастрофа на автомагистрала "Тракия”. Пострадалите са семейство с две деца. Инцидентът е станал около 10 часа на 139-ия км в посока София. 

Всички пътници са откарани за преглед в болница, но все още не е ясно тяхното състояние. Децата били на 17 и 13 години, а колата била управлявана от жена.

Автомобилът, с който пътувало четиричленното семейство от Турция, внезапно излязъл от пътя и се ударил в билборд до бензиностанция, след което колата се преобърнала в отводнителен канал. Регистрацията на превозното средство е германска. Наложило се пожарникари да режат ламарините, за да спасят пътниците.

Пострадалите са хоспитализирани в УМБАЛ "Свети Георги".

От болницата информираха за тяхното състояние.

Четиримата пострадали – двама възрастни и две деца, турски граждани, бяха приети в Първа клиника по хирургия с различни наранявания. След извършените медицински прегледи и образни изследвания, бе установено следното:

Пациентите имат травми на глава, гръден кош, корем и таз. Състоянието на едно от децата е по-сериозно, като при него е диагностицирана фрактура на подбедрицата. Всички пострадали са подложени на необходимото лечение и наблюдение. Няма опасност за живота им.

Нашият екип от специалисти продължава да се грижи за тях и ще направим всичко възможно за бързото им възстановяване.

Водещи

Най-четени