Млада жена блъсна тийнейджърка и избяга 18.01 | 13:16

По-късно 23-годишната жена от Горна Оряховица е била задържана за 24 часа

От Кремена Бедерева

23-годишна жена от Горна Оряховица блъсна 13-годишен пешеходец във Велико Търново и напусна местопроизшествието, съобщиха от ОДМВР - Велико Търново.

Инцидентът е станал снощи, около 17.20 ч., на бул. "България" при ясно време и суха пътна настилка, на пешеходна пътека - тип зебра, обозначена с вертикална и хоризонтална маркировка.

Лекият автомобил, управляван от 23-годишната Г.В., се е движел в посока от центъра към Западен пътен възел и е блъснал пресичащото по пешеходната пътека 13-годишно момче от града. След допускане на произшествието водачката е напуснала мястото на инцидента.

След проведени действия по разследването автомобилът е бил установен заключен на ул. "Твер". Малко по-късно е установена и шофьорката.

Същата е задържана с полицейска мярка за 24 часа. Пострадалото момче е откарано във великотърновската болница с фрактура на лява подбедрица.

Настанено е за лечение в ортопедично отделение, без опасност за живота. По случая в РУП – Велико Търново е започнато досъдебно производство.

Водещи

Най-четени