Морето взе две жертви през уикенда 10.09 | 11:50

Инцидентите са стнали край Синеморец и Созопол

От Ани Романова

Двама възрастни мъже са се удавили по Южното Черноморие през изминалия уикенд, предаде Канал3.

На 8 септември 66-годишен мъж се е удавил в морето край село Синеморец. Сигналът за инцидента е подаден в събота около 13.25 часа в Районно управление - Царево. Съобщено е за инцидент в землището на село Синеморец край устието на река Велека, в най-южната част на неохраняемия плаж, при който се удавил 66-годишен с инициали В.П. от София. Тялото на В.П. е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" при УМБАЛ – Бургас, съобщават от пресслужбата на ОДМВР-Бургас.

Ден по-късно 67-годишен мъж се е удавил в района на пристанище "Марина Порт" в Созопол. Сигналът за открит мъж в безпомощно състояние е подаден на 9 септември т.г., около 8:20 часа в Районно управление - Созопол. Съобщено е за инцидент в района на пристанище "Марина Порт” в Созопол, при който от морето в безпомощно състояние е изваден 67-годишен с инициали П.Ц. от София.

Пристигналият на място медицински екип констатирал смъртта на П.Ц., като тялото на софиянеца е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина” в УМБАЛ - Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Созопол.

Водещи

Най-четени