Мотористи правиха пируети и мятаха бира в Разлог 21.07 | 14:51

За седма поредна година се проведе мото-рокфест "Предел 2013"

От Кремена Бедерева

Разлог посрещна за седма поредна година повече от 1000  мотористи. Националният мото-рокфестивал "Предел 2013" събра  рокери от 20 български мотоклуба, сред които отново имаше  сръбски и македонски мотористи. 

Фестът започна с водосвет за здраве и безаварийно пътуване. 

Сред най-атрактивните състезания за зрителите в м. "Предел" бяха "Мятане на бирен кег", "Най-бавно каране на мотор", "Дартс от  мотор" и "Дърпане на въже".

Над 200 мотора преминаха през  улиците на Разлог по време на почетната обиколка на града.  Полицейски ескорт предвождаше шествието в планинския град. За  час бе блокиран входно-изходният път на Разлог от и към  Благоевград, където се състояха демонстрации на майсторско и  прецизно каране на мотор.

Рокери изпълниха пируети върху движещи се мотори. Изправяне на мотор на предна и задна гума, стъпване  с крака на седалката върху движеща се машина бяха част от  атрактивните изпълнения на "каубоите" на мотори.  За настроението по време на роквечерите се погрижиха групите "Еталон", "Обратен ефект" и "Светльо & The Legends", допълва БТА. 

Тридневното събитие край Разлог премина при строги мерки за  сигурност и безопасност, съобщиха от община Разлог, която  съдейства и този път на организаторите от мотоклуба "Пирински  вълци" от Благоевград за спокойното протичане на събора заедно с екипи на Районното управление на полицията и болницата в  Разлог.

Водещи

Най-четени