НВУ "Васил Левски” въвежда платено задочно обучение 05.08 | 19:53

В степен "бакалавър” ще бъдат приети 31 студенти в шест специалности

От Кремена Бедерева

През новата учебна година НВУ "Васил Левски” въвежда платено задочно обучение. С решение на Академичния съвет в образователно-квалификационната степен "бакалавър” ще бъдат приети 31 студенти в шест специалности.

15 в "Стопанска логистика”, по двама в "Национална и регионална сигурност”, "Защита на населението от бедствия, аварии и катастрофи” и "Административна и информационна сигурност” и по пет кандидати в дисциплините "Индустриален мениджмънт” и "Автомобилна техника и транспортна логистика”.

Най-висока е годишната такса за обучението по специалностите "Национална и регионална сигурност”, "Защита на населението от бедствия, аварии и катастрофи” и "Административна и информационна сигурност”.

Тя е в размер на 2874 лева. Желаещите да учат "Индустриален мениджмънт” и "Автомобилна техника и транспортна логистика” ще трябва да плащат по 945 лева, а за "Стопанска логистика - 466 лева.

Право да кандидатстват по тази специалност имат класираните в редовния прием по гражданските специалности, но не и вече приетите.

Ще се признават и оценките от изпити, положени в други висши училища. При необходимост ще бъде проведен и допълнителен изпит след 1 септември. Молби се подават от 18 до 24 август в отдел "Учебен и акредитация”.

Водещи

Най-четени