Паяците не ловят Bentley, особено ако е на бизнесмен 29.08 | 11:32

При акция във Варна бяха вдигнати всички коли, без една-единствена, и то каква

От Кремена Бедерева

Знакова акция на "паяци" се проведе в центъра на Варна, но в нея бе пощадена най-луксозната кола - гъзарско червено Bentley, сигнализираха възмутени очевидци. Хайката била оня ден на ул. "Иван Аксаков" в района на Медицинския университет.

Два броя "паяци" с патрулна кола на 2-ро РПУ блокирали улицата и вдигали наред неправилно паркиралите автомобили. След края на "арестуването" на колите обаче остана непобутнато неправилно паркирано луксозно Bentley.

 

Във Facebook веднага бяха разпространени снимки на скучаещата кола за стотици хиляди левове. От тях се вижда, че останалото непокътнато след хайката Bentley е с доста запомнящ се регистрационен номер.

Възмутени варненци питаха дали е редно най-скъпата кола да остане защитена от закона.

 

"Е, туй не е ли на г-н Марешки колата? Или се бъркам, ама рядко", издава потребител собственика на возилото. "Да, това е колата на дъщерята на Веселин Марешки. Знам го, защото 9 години живях до тях и съм напълно убеден", изказва предположение негов съгражданин.

Проверка на в. "Всеки ден" установи, че колата наистина е на семейството на аптекарския бос.

 

Варненци настръхнаха от несправедливата акция на "паяците" и вече се готвят да искат обяснение от общинската администрация и местния КАТ. "Уволнете безхарактерните мижитурки, които се страхуват да вдигнат колата на един разпасал се милионер", призовава във facebook разгневен варненец.

"Ако това се случи например в Япония, един куп министри ще изхвърчат на секундата. Така са ми разказвали, че се случва там... Но в България виновните нямат вина", коментира друг потребител в социалната мрежа.

Водещи

Най-четени