Свалка за жена завърши със сбиване в Бургас 14.01 | 11:00

38-годишен мъж е с прободни рани и опасност за живота

От Кремена Бедерева

38-годишен мъж е с прободни рани и опасност за живота след сбиване в Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Около 01.45 часа тази нощ в Пето Районно управление "Полиция”-Бургас е получено съобщение за сбиване, възникнало до бл. 21 в ж.к. "Изгрев”. При сбиването е намушкан млад мъж.

Установено е, че това е 38-годишният А.Р. от Бургас, който с прободна рана в гърдите в областта на сърцето и прободна рана в поясната част, е настанен за лечение в "Хирургично отделение” на МБАЛ – Бургас, с опасност за живота.

В резултат на полицейските действия на служители от Пето Районно управление "Полиция”-Бургас е задържан извършителят на деянието. Това е 49-годишният В.А. от Бургас.

При извършеното претърсване на жилището му в бл. 59 в к-с "Изгрев”, са иззети дрехи и нож, отговарящи на описанието, дадено от свидетелите. Констатирано е, че В.А. нападнал пострадалия поради пререкание, възникнало в близко разположено до бл. 21 в к-с "Изгрев” заведение, в което били две компании – едната на В.А., (в която освен бургазлията имало още трима мъже), а втората на пострадалия, (в която освен него имало две жени и един мъж).

В заведението В.А. подкачил една от жените, като с кавалера й възникнало словесно спречкване. При излизане навън бургазлията нанесъл удар с ръка на едната жена и на единия от мъжете в компанията.

Посегнал да удари и втората жена, като потърпевшият се намесил в конфликта и бил намушкан с нож в гърдите и кръста. След инцидента В.А. избягал в неизвестна посока и е задържан допълнително.

По случая е образувано досъдебно производство.

Водещи

Най-четени