17-годишно момиче се обеси, заради баща си 25.10 | 11:09

Бащата се е скарал пред погледа на съучениците й

От Елица Елефтерова

Разстроена след караница с баща си в присъствието на приятели, 17-годишна девойка от Индия се самоуби в гр. Биашаки, съобщават местните власти. Полицията е открила тялото на момичето, което се е обесило на висящия от тавана вентилатор в нейната стая в дома на семейството.

"Момичето е учило в XI клас в местната гимназия", посочва Райкумар Ядав, офицер от полицията. Тялото й вече е предадено на бащата Чотейал Наяк, който е собственик на магазин, съобщава индийското издание Times of India. 

Инцидентът е станал около 13:00 часа местно време. Полицията е отишла на място в дома на момичето, след като членове на семейството са съобщили за самоубийството. 

По думите на Ядав в момента се разследва причината, която е накарала момичето да предприеме подобна стъпка.

Източници съобщават, че момичето се е скарало с мащехата си в дома им. По-късно то е отишло в клас. В същото време, мащехата му се е оплакала на бащата, който е се е намирал в магазина. 

След това той е отишъл в треньорския център, където се е намирала девойката, и се е скарал с нея пред съучениците й. Момичето се е почувствало унижено и след завръщането си у дома, се е самоубило.

Водещи

Най-четени