2025-а: Годината на Зелената дървена змия носи опасности на света 10.10 | 18:45

Тя може да промени бъдещето на планетата

От iNews

Според източния календар Новата година ще започне едва на 29 януари 2025 г. и ще завърши на 16 февруари 2026 г.

Дървената змия не може да седи дълго неподвижна. За нея е важно постоянно да се развива и да постига нови цели. Новата 2025 година ще донесе възможности за подобряване на позицията ви в обществото: възможно е преместване във връзка с нова позиция или нов успешен проект.

Змията е дълбоко почитано животно на Изток. Тя е мъдра и пресметлива. Тя винаги има план за бъдещето. В същото време може да се адаптира към нови неочаквани условия. Тази комбинация от хладен ум и гъвкавост й помага да постигне всякакви цели. През 2025 г. си струва да използвате методите на Змиите: да не се ръководите от емоции и да приемате всякакви изпитания на Вселената с чест.

Красотата и креативността са областите, които носят най-голямо удоволствие на Змиите. Ако работите в сферата на изкуството, то идващата 2025 определено ще бъде една от най-печелившите години!

Зелената змия се счита за най-"безопасната" сред змиите на други елементи. Тя е по-оптимистична и винаги се стреми към хармония. Стигането до крайности в годината на Дървената змия е изпълнено с катастрофални последици.

Каква опасност представлява Зелената змия?

Самите змии не обичат внезапните глобални промени. Но именно в тяхната година се случиха трансформиращи събития за целия свят. Например 1917 г. е управлявана от Огнената змия, а 1941 г. от Водната змия. Годината на Дървената змия не беше изключение. През 1965 г. започва войната във Виетнам и се осъществява първото излизане на човек в открития космос. Това е двойствеността на Змията: тя може да не иска дълбоки сътресения, но желанието й да се развива е толкова силно, че във всеки случай настъпват трансформации.

През 2025 г. можем да очакваме големи природни бедствия: за един ден, 11 април 1965 г., в Съединените щати са регистрирани 78 торнада. Не пропускайте да слушате прогнозата за времето, но вземете със себе си чадър дори и в слънчев ден.

Дървената змия може да внесе промени и в политическата сфера. Напрежението може да се увеличи, но дипломатичната Змия ще се опита да изглади всички ъгли.

Сферата на икономиката и финансите също ще бъде под влиянието на Змията. Любителите на комфорта и лукса могат да ни накарат да похарчим повече, отколкото сме планирали. В световен мащаб това ще доведе до увеличаване на националния дълг на страните и фалит на една малка държава.

Също така през 2025 г. Уран и Нептун ще преминат в нови зодиакални знаци: предстоящите предизвикателства и изпитания ще бъдат напълно различни от тези, с които вече сме се сблъсквали. Уран, планетата на трансформацията, ще премине в знака Близнаци. За последен път подобна ситуация е имало през 1942-1949 г. и 1958-1965г

Глобалните трансформации не могат да бъдат избегнати в годината на змията. Струва си да се подготвите за "разтърсването" и да запомните, че една от най-силните страни на Змията е нейната гъвкавост. Способността за адаптиране към новите условия ще помогне за преодоляване на всички предизвикателства през 2025 г.

Водещи

Най-четени