29-годишна българка стана жертва на жестоко убийство в Германия 14.02 | 19:06

Тялото й е намерено в мелница

От Христина Рафаилова

Млада българка стана жертва на жестоко престъпление в Германия. Тялото на 29-годишната Мария е намерена в канал, отвеждащ водата до мелница, информира Bild.  

Сънародничката ни пристигнала във Федералната република, за да учи икономика. Жената мечтаела след това за кариера. Вместо да я осъществи обаче Мария намерила смъртта си в чуждата държава.  

Първоначално полицията нямала никаква информация за самоличността на мъртвата жена. Униформените работили по 20 версии за идентичността на жертвата. Истинската следа на разследващите обаче дала приятелката на Мария.

Загиналата е живяла в общежитие в малък апартамент на 8 етаж. Докато учела, тя работела и в хотел. Според нейни състуденти тя е била сърдечна и имала много приятели. 

По тялото на жертвата са намерени наранявания по врата и усуквания. Разследващите не отхвърлят варианта тя да е била изнасилена. 

Според органите на реда Мария е срещнала убиеца си на открито, най-вероятно докато била на джогинг.  За това говорят дрехите на жената. Тя е била облечена в спортни дрехи и маратонки. Поради това в момента полицията разпитва минувачи и хора, които спортуват в близост до мястото на престъплението. Показания дават близки, приятели и познати на Мария. 

Семейството на жертвата още не е получило трагичната вест.

Водещи

Най-четени