32-ма в болница след адска експлозия в Ливърпул (СНИМКИ) 26.03 | 18:32

Избухнала е газова инсталация, търсят жертви сред отломките

От iNews.bg

Най-малко 32-ма души са ранени в Уъръл близо до Ливърпул при рухване на сграда заради експлозия на газ. Инцидентът е станал около 21:15 ч. местно време в събота. Според информацията в сградата се е помещавало танцово студио, а ранените са откарани в местни болници.

Спасителни екипи претърсват отломките за жертви или още ранени хора. Английските медии съобщават, че сградата е напълно разрушена. При взрива е пострадал и ресторант на отсрещната страна на улицата. Районът е отцепен и жителите на няколко къщи са евакуирани.

Поне 34 души са пострадали, двама от които сериозно, при срутване на няколко сгради заради предполагаема газова експлозия край Ливърпул, намиращ се в северозападната част на Англия, предава и EBL News, цитиран от Фокус

Снимки, направени от въздуха, показват че целият комплекс е в руини. Съседните сгради са били евакуирани и районът е бил отцепен поради съображения за сигурност. Щетите на околните сгради включват разрушени фасади, счупени прозорци и частично повредени покриви. 

Водещи

Най-четени