US даскалица забременя от 13-годишния си ученик 01.06 | 20:27

След като се разчу, тя направи аборт и се скри вдън земя – заплашват я 25 години затвор за прелюбодеянието

От iNews.bg

24-годишна учителка от Тексас избяга и се покри вдън земя, след като забременя от 13-годишен ученик, с който имала няколкомесечна връзка.

Александра Вера заявила пред полицията, че не се е поддала на флирта на момчето, което учило в нейния клас по английски. Според информацията обаче, получена след много проверки, тя имала интимни отношения с малолетния от септември 2015 до януари 2016 година, като през цялото време двамата правили секс "почти всеки ден”.

Прокуратурата започнала да издирва учителката, за да й бъде повдигнато обвинение в сексуална гавра с дете, а присъдата, която може да получи, е до 25 години затвор. Но когато полицията отишла у тях, за да я арестува, нея я нямало.

 

Преди време Вера признала пред своя колежка в училище за връзката и дори твърдяла пред нея, че родителите на момчето не само я приемат като партньор на сина им, но я и канят на семейни сбирки. Вера забременяла през януари, но малко по-късно направила аборт, става ясно още от разследването, публикувано от Новини Лондон.

Водещи

Най-четени