WikiLeaks с разкрития и за НЛО 04.12 | 12:50

В следващите материали, които WikiLeaks смята да публикува

От Елена Коцева

В следващите материали, които WikiLeaks смята да публикува, и сред които има кореспонденция между американски дипломати има информация за НЛО.

Това анонсира основателят на скандалния сайт Джуилан Асанж по време на online интервю за The Guardian.

По думите му във все още непубликуваните части от архива действително има съобщения за НЛО – неидентифицирани летящи обекти. Става въпрос за официални документи.

Асанж допълва, че не става въпрос за съобщения от честни лица, които са видели зелени човечета или са забелязали извънземни явления по време на парти в имения с плантации за марихуана.

В интервюто Асандж заявява още, че 100 000 души пазят архива на WikiLeaks в шифрован вид, заяви създателят на сайта Джулиан Асандж.

Ако нещо се случи с основните лица, поддържащите сайта, много документи ще бъдат публикувани веднага. Архивите вече са притежание и на много медии.

Без тяхната помощ, WikiLeaks не би имал такъв успех, признава основателят му.

iNews припомня, на 29 ноември WikiLeaks хвърли бомба, предизвиквайки дипломатически 11 септември, разкривайки нови 250 хиляди секретни американски документи на Държавния департамент на САЩ, които застрашат човешки живот.

Създателят на WikiLeaks Джулиан Асанж заяви, че тези документи касаят всички най-сериозни проблеми в света - "от убийствата в Източен Тимор до поведението на най-големите американски банки".

По-рано бе съобщено, че Джулиан Асандж може да бъде арестуван във Великобритания с международна заповед по обвинения за изнасилване и сексуален тормоз в Швеция.
Очаква се, че арестът може да стане днес или най-късно утре.

Водещи

Най-четени